Beschikbaarheidscontrole

Jouw huurwoningen aanbod altijd onder controle

Wij willen je zo goed mogelijk helpen bij jouw zoektocht naar een woning. Om er zeker van te zijn dat alle particuliere huurwoningen en vakantiewoningen ook daadwerkelijk beschikbaar zijn, voeren wij echtheidscontroles uit. 

Omdat de verantwoordelijkheid voor het op peil houden van de woningvoorraad mede bij eigenaren, aanbieders en makelaars ligt, hebben wij hier geen volledige controle over. Als snelste huurwoningplatform van Nederland doen wij er echter alles aan om dit aanbod actueel te houden.

Met welk doel doen wij dit?

Elke aanbieder zorgt ervoor dat de beschikbaarheid van het woningaanbod up-to-date is vanuit de eigen database. In ons CMS-systeem controleren we automatisch drie keer per dag of deze woningen nog te huur zijn. En als er prijs- of datumwijzigingen zijn, volgen we huurwoningen en gewijzigde wijzigingen binnen 48 uur op. Zo houden we de app zo up-to-date mogelijk.

Omdat de app gekoppeld is aan de website en ons CMS-systeem, voeren wij in samenwerking met onze netbeheerder wekelijks extra controles uit op woningen die nog te huur staan ​​of die elders twee keer worden aangeboden met onvolledige informatie. Indien dit het geval is, wordt de woning direct van ons platform verwijderd.

Als er tussen onze controles door toch een woning is verhuurd of aangeboden, kunnen woningzoekenden dit bij ons melden. Via Center Support worden alle vragen en meldingen binnen 24 uur beantwoord.

Als er tussen onze controles door toch een woning is verhuurd of aangeboden, kunnen woningzoekenden dit bij ons melden. Toch kan het zijn dat de woning niet verhuurd wordt. Als je dit tegengekomt, heeft dit een van de volgende redenen:

De makelaar, eigenaar of aanbieder heeft de woning nog niet op verhuurd gezet. Als u dit aangeeft krijgt de makelaar direct een melding en wordt de woning binnen 1 uur online gebracht.

Als er nog woningen “aangeboden” worden. Betekent dit dat meerdere woningzoekenden hebben gereageerd en de woningen hebben opgeslagen in hun favorietenlijst. Maar het kan ook betekenen dat de verhuurder om andere redenen nog niet heeft gereageerd op deze persoon.
Flickmyhouse zal je nooit dubbele kosten in rekening brengen voor woningen die al verhuurd zijn. Dit zal meestal een bug of een menselijke fout zijn.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.